Friday, November 20, 2009

kerja!kerja!kerja!

Salam buat rakan2 dan nenek saya
yang berada di keramat:)

aku sekarang di selayang di bawah bayu'_'
tengah syok bekerja dengan makcik aku.uhu
mesti semua tertanya-tanya aku kerja ape..
wakaka~

takkan kowang tak perasan aku kat dalam tv?
thats mean aku jadi pengurus Erra lah-,-
disebabkan ni bukan common pc aku and keyboard dia pun lain,
so aku tengah cuba menaip dengan baik nih,perhh

act aku kerja air zam2,
macam packing lah
so can export kat sape yang nak beli air suci nih(macam pmbungkus dia:)
paling ngeri proses dia time pasang penutup.uhuk
seksa GILA sehh.
merah2 tangan aku-,-
disebabkan keinginan nak dapat duit yang kuat.
tak pandang merah2 larrh.
chaiyook pya=)

skunk pun aku terdesak untuk menetap dirumah kazen
aku yang berotak tak centre semuanye.waa!
Kak Uda lampi
Biela medex
Qiela ngekngok

so pya,awak kena kerja sekarang(muka serius nak mati)
chiow..

4 comments:

  1. oi encik zuhair,kalu aku mntk duit kt ko bkn leh dpt pun..
    bek aku crik sndiri.wekkk:p

    ReplyDelete
  2. gaji?aku mntk untk a month,
    so mybe ratus2 kut^^

    ReplyDelete